Ny coach klar

 

 

 

 

Ikväll så var det spelar möte för våra seniorer, där man bland annat fick träffa den nya tränaren, som är Jonas Andersson, senast från Ahlafors IF. Ahlafors som ju i år tog sig upp ifrån Div 3 till tvåan genom ett lyckat kval. Jonas har dock valt att inte följa med dessa upp till Div 2 utan kommer istället ta över huvudansvaret för våra seniorer.

Mer info som kom upp var att ass. tränare är till 99% klart, men detta namn kan ännu inte presenteras.. Denna kommer isf vara spelande tränare. Styrelsen hoppas kunna presentera denne inom en vecka!

Diskussion om ett ev. träningsläger kom också upp, något som dom allra flesta spelarna var intresserade av. Styrelsen tillsammans med nye tränaren Jonas kommer kolla upp diverse alternativ. Önskemål från spelarna var Danmark eller Holland.

Man pratade även om vilka cuper som var aktuella inomhus, närmast ligger DM i mitten av November. Andra cuper som man troligtvis kommer ställa upp i är Rasta och Isenta Cupen. Och så klart Mellandagscupen där man ju har en 3-dje plats att försvara.

Håll utkik på hemsidan för inom några dagar kommer ni kunna läsa en intervju med den nya tränaren!

 

Till Huvudsidan